LASAGNEPLADER MED ÆG 500 g – MYLENA
Ingredienser: durumHVEDE semulje (oprindelse: EU og ikke-EU), ÆG (20%).
Kan indeholde spor af SOJA og SENNEP.
Opbevaring: opbevares tørt og køligt.
Bedst før: se emballagen.
Tilberedning: Tilsæt 100g lasagneplader èn ad gangen til 1,5l kogende saltet vand og kog dem i 6 minutter. Hæld vandet fra og tilbered lasagnen med den valgte sauce. Bag lasagnen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.
Lasagnepladerne kan også bruges uden at de forkoges, men i dette tilfælde skal pastasaucen være lidt mere flydende.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1550 kJ / 366 kcal
Fedt 3,4 g (heraf mættede fedtsyrer 1 g)
Kulhydrat 69 g (heraf sukkerarter 3 g)
Fibre 2,7 g
Protein 13,5 g
Salt 0,08 g