FROSSEN RAVIOLACCI PASTA MED KARL JOHAN OG BLANDEDE SVAMPE FYLD 3 kg – CANUTI
Frossen frisk pasta med æg med 60% fyld.
Ingredienser: sauterede svampe 25,5% [svampe i varierende mængdeforhold 90% (Champignon (Agaricus bisporus), Nameko-skælhat (Pholiota nameko), almindelig østershat (Pleurotus ostreatus), Shiitake (Lentinus edodes), Karl Johan 5% (Boletus edulis og beslægtet gruppe), Brungul rørhat (Suillus luteus)], ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, persille, hvidløg], ricotta (MÆLKevalle, MÆLK, MÆLKecreme, salt
surhedsregulerende middel: E330), HVEDEmel, frilandsÆG 8%, vand, durumHVEDE semulje, rehydrerede Karl Johan svampe 3% (Boletus edulis og beslægtet gruppe), revet ost (MÆLK, salt, osteløbe
konserveringsmiddel: E1105 (ÆG)), vegetabilske fibre ((bambus, psyllium, citrus), MÆLKevallepulver), salt, persille.
Kan indeholde KREBSDYR, FISK, JORDNØDDER, SOJA, NØDDER, SELLERI, SESAMFRØ, SULFITER, LUPINER, BLØDDYR, SENNEP.
Tilberedning: Tilsæt den frosne pasta til noget kogende saltet vand. Bring vandet i kog igen og lad pastaen koge i den anbefalede mængde tid. Dræn derefter pastaen og tilbered som ønsket.
Kogetid: 4/5 min.
Opbevaring: i fryseren ved -18°C. Hvis produktet bliver opbevaret i køleskabet ved 0/4°C er holdbarheden 24 timer. Må ikke genfryses efter optøning.
Bedst før: se emballagen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 721 kj / 171 kcal
Fedt 5,1 g (heraf mættede fedtsyrer 2,3 g)
Kulhydrater 22 g (heraf sukkerarter 2,1 g)
Protein 8,3 g
Salt 0,76 g