FROSSEN PASTA MEZZELUNE ALLA CAPRESE MED TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM 3 kg – CANUTI
Frossen frisk pasta med æg med 50% fyld.
Ingredienser: HVEDEmel, ricotta (MÆLKevalle, MÆLK, MÆLKecreme, salt, surhedsregulerende middel: E330), mozzarella 12,8% (MÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrebakterier), frilandsÆG 10%, durumHVEDE semulje, vand, semi-dry tomater 4,3%, revet ost (MÆLK, salt, osteløbe
konserveringsmiddel: E1105 (ÆG)), kartoffelflager (kartofler), ekstra jomfruolivenolie, basilikum 0,9%, salt, sort peber.
Kan indeholde KREBSDYR, FISK, JORDNØDDER, SOJA, NØDDER, SELLERI, SESAMFRØ, SULFITER, LUPINER,
BLØDDYR, SENNEP.
Tilberedning: Tilsæt den frosne pasta til noget kogende saltet vand. Bring vandet i kog igen og lad pastaen koge i den anbefalede mængde tid. Dræn derefter pastaen og tilbered som ønsket.
Kogetid: 5/6 min.
Opbevaring: i fryseren ved -18°C. Hvis produktet bliver opbevaret i køleskabet ved 0/4°C er holdbarheden 24 timer. Må ikke genfryses efter optøning.
Bedst før: se emballagen.
Nettovægt: 3 x 1 kg
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1015 kj / 242 kcal
Fedt 9,4 g (heraf mættede fedtsyrer 5,5 g)
Kulhydrater 27 g (heraf sukkerarter 1,8 g)
Protein 12 g
Salt 0,87 g