FROSSEN CANNELLONI PASTA MED RICOTTA OG SPINAT FYLD 3 kg – CANUTI
Ingredienser: ricotta 37% (MÆLKevalle, MÆLK, salt, surhedsregulerende middel: mælkesyre), durumHVEDE semulje, MÆLK, spinat 8%, frilandsÆG, ”Grana Padano DOP” (MÆLK, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: ÆGgelysozym), vegetabilsk fiber, HVEDEmel, solsikkeolie, SMØR, salt, kartoffelflager, muskatnød.
Kan indeholde spor af SOJA og SENNEP.
Tilberedningsforslag: Læg de frosne cannelloni i et smurt fad eller et fad med noget bechamelsovs i bunden. Dæk cannelloni til med bechamel og tomatsauce og drys dem med lidt revet ost. Sæt fadet midt i en forvarmet ovn ved 180 C i 25 minutter. Lad retten køle ned i nogle minutter inden servering. Gratinering anbefales.
Opbevaring: i fryseren ved -18°C. Hvis produktet bliver opbevaret i køleskabet ved 0/4°C er holdbarheden 24 timer. Må ikke genfryses efter optøning.
Bedst før: se emballagen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 615 kj / 147 kcal
Fedt 5,7 g (heraf mættede fedtsyrer 2,8 g)
Kulhydrater 16 g (heraf sukkerarter 2,1 g)
Protein 6,8 g
Salt 1,7 g