FRISKE LASAGNEPLADER MED ÆG 250 g – MYLENA
Ingredienser: durumHVEDE semulje, ÆG (18%), vand.
Kan indeholde spor af: SOJA og SENNEP.
Tilberedning: kog noget saltet vand, tilsæt lasagnepladerne én ad gangen og kog dem i 1 minut
dræn lasagnepladerne og tilbered lasagnen
bag lasagnen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°.
Lasagnepladerne kan også bruges uden at de forkoges, men i dette tilfælde skal pastasaucen være lidt mere flydende. Bag lasagnen i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.
Opbevaring: opbevares på køl +4°C. Efter åbning opbevares produktet på køl og anvendes inden for 3 dage.
Bedst før: se emballagen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1220 kJ / 288 kcal
Fedt 2,9 g (heraf mættede fedtsyrer 0,8 g)
Kulhydrat 52,4 g (heraf sukkerærter 1,1 g)
Protein 11,9 g
Salt 0,1 g