FROSSEN CANNELLONI PASTA MED KØD FYLD 3 kg – CANUTI
Ingredienser: okse- og svinekød 25% (oksekød 50%, svinekød 50%), durumHVEDE semulje, ricotta (MÆLK, MÆLKevalle, salt, surhedsregulerende middel: mælkesyre), rehydreret sødmælk, vand, frilandsÆG, “Grana Padano DOP” (MÆLK, salt, osteløbe, konserveringsmiddel: ÆGgelysozym), ekstra jomfruolivenolie, løg, gulerødder, SELLERI, hvidvin, rasp (HVEDEmel, gær, salt), kartoffelflager, HVEDEmel, salt, persille, solsikkekerneolie, SMØR, rosmarinekstrakt, krydderier (sort peber, muskatnød).
Kan indeholde spor af SOJA og SENNEP.
Tilberedningsforslag: Læg de frosne cannelloni i et smurt fad eller et fad med noget bechamelsovs i bunden. Dæk cannelloni til med bechamel og tomatsauce og drys dem med lidt revet ost. Sæt fadet midt i en forvarmet ovn ved 180° C i 25 minutter. Lad retten køle ned i nogle minutter inden servering. Gratinering anbefales.
Opbevaring: i fryseren ved -18°C. Hvis produktet bliver opbevaret i køleskabet ved 0/4°C er holdbarheden 24 timer. Må ikke genfryses efter optøning.
Bedst før: se emballagen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 838 kj / 200 kcal
Fedt 9,3 g (heraf mættede fedtsyrer 3,6 g)
Kulhydrater 17 g (heraf sukkerarter 1,2 g)
Protein 12 g
Salt 0,89 g